Barcelona

Jueves 26 de Septiembre

19h – 21:30


BAU Centro Universitario de Diseño de Barcelona Carrer de Pujades 118, 08005 Barcelona

 
Captura de Tela 2019-02-08 às 18.17.15.png
fontown dark orange.png
8f4a7d3ad1f3455b1bc6bb209ddfd850.w640.h480.jpg

🌈 Què és TypeThursday?

TypeThursday Barcelona és una reunió mensual per a dissenyadors que veuen lletres quan tanquen els ulls. Ens agrada pensar que som com una superfamília tipogràfica: Atraiem amants locals del disseny de lletres en totes les seves disciplines i sigui quin sigui el seu nivell d'experiència (amb més de 16 anys). Uns períodes de socialització segueixen i precedeixen l'esdeveniment principal, una correcció en grup que anomenem Type Crit.

I què coi és una Type Crit?

Breument: És una crítica amistosa de projectes relacionats amb les formes de les lletres. No posem nota. Sí bevem cervesa 🍻. 

Detalladament: La Type Crit és una correcció grupal de fins a quatre projectes en curs que impliquen el disseny de lletres o l'ús de la tipografia. Pots dinar, rebre o simplement escoltar feedback — és la teva elecció!—. La discussió està moderada pel nostre En cap del Diàleg de TypeThursday i ens sentim orgullosos de crear un espai agradable on compartir crítiques i consells constructius que milloraran la teva habilitat amb el disseny de lletres.

👉 Envía tu trabajo a Type Crit

🌈¿Qué es TypeThursday?

TypeThursday Barcelona es una reunión mensual para diseñadores que ven letras cuando cierran los ojos. Nos gusta pensar que somos como una superfamilia tipográfica: Atraemos a amantes locales del diseño de letra en todas sus disciplinas y con cualquier nivel de experiencia (y con más de 16 años). Unos periodos de socialización siguen y preceden al evento principal, un corrección en grupo a la que llamamos Type Crit.

¿Y qué narices és una Type Crit?

Brevemente: Es una crítica amistosa de proyectos relacionados con las formas de letra. No te preocupes, no ponemos nota. Sí bebemos cerveza 🍻.

Detalladamente: La Type Crit es una correción grupal de hasta cuatro proyectos en curso que impliquen el diseño de letras o uso de tipografía. Puedes dar, recibir o simplemente escuchar feedback —¡tu elección!—. La discusión está moderada por nuestro Jefe de Diálogo de TypeThursday y nos enorgullecemos de crear un espacio agradable en el que compartir críticas y consejos constructivos que mejorarán tu habilidad con el diseño de letras.

👉 Envía tu trabajo a Type Crit